Zang

De  Zangstudio Dries Oomen is uniek! Zangles van Dries Oomen is inspirerend.

Meteen aan de microfoon

Het is moderne zangles.  Zingen doe je voor je creatiefste momenten; dus ook in de zangstudio. Het gaat om jouw muziek met een goede technische ondergrond.  En ook wordt samen gekeken naar jouw eigenheid bij je ingebrachte songs. Zo worden je mooiste muzikale momenten een feit.

Dries begeleidt professioneel geschoold met de piano of met gitaar, waardoor je je lekker op je gemak gaat voelen, alsof je omhoog wordt gelift. Live zingen in de studio is een sensatie voor ieder, die een grote stap verder wilt.

Methode

De verbazing over je zelf spreekt dan helemaal voor zich.

De coaching gaat via jouw zelf ingebrachte liedjes. Met verbetertips worden je moeilijke stukjes leuke ontspannen passages, die via ter plekke gemaakte opnamen thuis na-geoefend worden.

Zo is je huiswerk meteen iets heel leuks door de oefening met je eigen verbeterde stemgeluid.

En er wordt al in korte tijd met goed resultaat een lied ingestudeerd. Je gaat na de zangles ook bruisend en helemaal opgeladen de zangstudio uit met veel eigen ideeën.  Met grappige pittige lesstof  en enthousiasme wordt jouw muziek  op gewenst niveau gebracht vanaf de eerste les.

Optredens

Dries stoomt iedereen graag klaar voor presentaties waar je trots op moet kunnen zijn.

Je krijgt ook de gelegenheid tot optreden door aanbod van buitenaf naar de Zangstudio.

Bijzondere lessen  maken de studio van Dries tot een creatieve  ontmoetingsplaats voor muziekliefhebbers van pittige en geslaagde aanpak van moderne zang.

Kijk ook bij Gitaar of Piano voor meer informatie.

Dries aan de piano
Dries begeleidt de zangles met piano of gitaar.